• Hamp.nl

Hamp

Hi,

Ik ben Hamp! Gedreven en altijd enthousiast. Ik hecht waarde aan een goede relatie, ben samenwerkingsgericht en probeer altijd van iets het beste te maken. Lees hieronder enkele aanbevelingen.

Jiska van der Hoek, Afdelingsmanager Financiering & Arbeidszaken GGZ Nederland:  Met zijn energieke persoonlijkheid weet Hamp mensen in beweging te krijgen. Lef, enthousiasme en tempo zijn woorden die Hamp karakteriseren. Hij gaat aan de slag met tomeloze energie en werklust en neemt collega’s en teams in zijn snelheid mee. Hamp is een karakteristieke ‘adviseur 3.0’: innovatief in zijn aanpak, creatief in zijn oplossingen en altijd met het te behalen resultaat voor ogen.

Harry Kennedy, Clinical Professor of Forensic Psychiatrie at Trinity College Dublin: Hamp has a talent for assembling international experts and organising large collaborative projects for policy and operational purposes. It’s a pleasure to work with him.

Omar Ramadan, heading RAN Centre of Excellence:  Hamp weet mensen te motiveren en committeren. Dat doet hij met expertise, energie en humor. Als voorzitter van RAN Health, de werkgroep van (geestelijke) gezondheidszorg binnen het EU Radicalisation Awareness Network, heeft hij aangetoond dat hij een groep kan opzetten en uitbouwen. Zijn kennis van en ervaring met de GGZ bleken daarbij van niet te onderschatten waarde.

Tanja Abbas, Intuïtief onderzoeker, schrijver/spreker, dagvoorzitter, sociaal ondernemer: I work with Hamp at D66 Lochem for 2 years now. He is a trustworthy college, politically sharp and is able to govern and analyse different policy fields at the same time. His communication style can be typified as no nonsense and clear.

Of het nu gaat om werk, sport of hobby. Ik ga er altijd 100% voor.

© 2018 | Gerealiseerd door Zeg maar Alex